Mönkijät

 

Laadukkaat Access-traktorimönkijät hyöty- ja vapaa-ajan käyttöön

Access Motor on yksi Taiwanin johtavista mönkijävalmistajista, joka on erikoistunut kehittämään ja valmistamaan korkealaatuisia mönkijöitä hyöty- ja vapaa-ajan käyttöön koko maailman kattaville markkinoille. Access Motor Companylla on oma tutkimus- ja kehitystiimi, joka suunnittelee ja kehittää aktiivisesti uusia mönkijämalleja, moottoreita ja uutta tekniikkaa markkinoiden tarpeisiin. Jokainen uusi malli käy läpi useiden kuukausien kestävän testin tosielämän olosuhteissa, joten markkinoille tuotavien laitteiden laatu on todella korkea.

 

Access-traktorimönkijöiden suosion perustana ovat ensiluokkainen käsiteltävyys, nykyaikainen muotoilu, korkealuokkainen laatu, luotettavuus ja erinomainen suorituskyky. Vaikka Access on uusi mönkijämerkki Suomen markkinoilla, on se ollut jo useita vuosia Euroopan suosituimpia mönkijämerkkejä ja menestynyt hyvin monissa Euroopan maissa järjestetyissä vertailutesteissä.

Adventure 600 EFI EPS-traktorimönkijä - 60 km/h

6.990 € + toimituskulut

 

VARUSTEET

Neliveto

Vetokoukku

Vetokoukunpistoke

Erillisjousitus

Kenda-Renkaat

ALU-vanteet

Ohjaustehostin

 

 

 

 

Adventure 800 EFI EPS-traktorimönkijä

7.990 € + toimituskulut

 

VARUSTEET

Neliveto

Vetokoukku

Vetokoukunpistoke

Erillisjousitus

Maxxis-Renkaat

ALU-vanteet

Ohjaustehostin

USB-latauspistoke

 

 

 

 

ENDURO Minisport 110

 

Joka lapsen tai lapsenmielisen paras kaveri. Lasten mönkijä jolla huvittelu vain jatkuu. Kaasua pystyy säätämään tarpeen mukaan pienemmälle jos kuskille ei halua antaa kaikkea tehoa.
Väreinä musta tai valkoinen

Arctic Cat mönkijät

Löytyvät nyt Raisiosta. Laajasta mallistosta löytyy ajoneuvot maastoon, tieliikenteeseen sekä EU-traktorit. Saat kauttamme myös kattavasti lisävarusteita mönkijääsi.

ALTERRA 450 4X4 T3B EFI

 

4×4 on monikäyttöinen ja ketterä mönkijä työkäyttöön sekä vapaa-ajan ajoihin. Tässä mallissa on vakiona vinssi, vetokoukku ja vetokoukunpistoke. T3b-traktorimönkijän huippunopeus on 60 km tunnissa.

ALTERRA 700 XT EPS T3B EFI

 

Linjakkaasti muotoiltu sporttisen näköinen Alterra 700 XT EPS -traktorimönkijästä löydät kaikki tarvittavat perusominaisuudet. 695 cc 4-tahtimoottorilla varustettu 4-vetoinen mönkijä, joka liikkuu vaikeassakin maastossa vaivattomasti. Alterra-mallisto palvelee niin vapaa-ajalla kuin eri työtehtävissä. Vakiona ohjaustehostin sekä näyttävät alumiinivanteet.

Cycle World

Purokatu 9 |  21200 Raisio

 

Liikkeemme sijaitsee Raisiossa Kruunukeskukseesa Nesteentien varrella.

Puh. 02 435 3390

Fax   02 435 3308

myynti@cycleworld.fi

Avoinna

ma-pe 10-18

la        10-13

Samoissa tiloissa Cycleworld:n kanssa toimivat